Buharlı Temizlik

Bize Ulaşın

0216 706 10 66

Profesyonel temizlik hizmeti almak isteyenlerin araştırdığı ilk detay buharlı temizliktir. Müşteriler buharlı temizliğin gerçekten işe yarayıp yaramadığını öğrenerek bu alana yönelmek istiyor.

Buharlı Temizliğin Başlıca Avatajları Nelerdir?

Endüstriyel temizlik alanında dev bir yenilik olarak kabul edilen buharlı temizliğin pek çok avantajı vardır. Bu avantajların başında ağır kir, yağlar ve mutfakta oluşan yağları buhar makinesiyle kimyasal kullanmadan yok etmesi geliyor. Buharlı temizlik sayesinde alanda inatçı kirlerden kurtulmanız mümkün. Endüstriyel mutfak temizliği için de bire bir olan buhar temizliğinin diğer bir avantajı da tüm yüzeyler için uygun olmasıdır. Tüm yüzeyler için uygun olduğu için döşeme, fayans ya da vitrin gibi pek çok alanda kullanılabiliyor. Özellikle davlumbaz, zemin, fırın içi ve dışı, fayanslar ve WC ler de mikrop ve bakteri öldürmede oldukça etkilidir.

İnşaat sonrası temizlik alanında da kullanılan buharlı temizliğin diğer avantajı da daha az zahmet edilerek daha detaylı temizliğe olanak sağlamasıdır. Daha az zahmetle daha detaylı temizliğe olanak sağladığı için diğer temizlik çeşitlerine göre daha fazla tercih ediliyor. İnşaat sonrası temizlik hizmetinde buhar makinesi sayesinde boya lekesi ve camların içinde çerçevesinde oluşan etiket boyaları ağır kimyasal kullanmadan çıkartmaktadır.

Boş ev temizliği için de bire bir kabul edilen buhar temizliği evin ya da iş yerinin çok daha uzun süre temiz kalmasına olanak sağlıyor. Çünkü bu sistemde kanserojen maddeler net bir şekilde ortadan kaldırılıyor.

Buharlı koltuk temizliği sayesinde mükemmel hijyen gücüne ulaşılabiliyor. Koltuk yüzeyinde olan toz ve kir buharlı temizlik sayesinde verimli bir temizliğe sahip olunabilir. Bu da buharlı temizliğin tercih edilmesini etkileyen önemli bir etkendir.

Buharlı Temizlik Şirketi

Buharlı temizlik şirketi arayışına giren birey sayısı hızlı bir şekilde arttı. Bu artışa bağlı olarak doğru ve kaliteli bir temizlik şirketiyle çalışmak çok daha önemli hale gelmiştir. Ev ya da iş yerini temizlemek için temizlik şirketine yönelen bireyler alanında uzman, kaliteli, tecrübeli ve son nesil cihazlarla hizmet veren işletmeleri tercih etmelidir.

Alanında uzman, kaliteli ve tecrübeli bir firma ile çalışmak isteyen müşteriler Aybars Temizlik firmamız ile diyalog kurabilir. Çünkü Aybars Temizlik firmamız içerisinde dev bir marka haline gelmiştir. Bunun yanında Temizlik şirketimizdeki bütün çalışanlarımız profesyoneldir. Profesyonel personellerimiz sayesinde temizlik hizmeti çok daha nitelikli ve kaliteli hale getirilmekte.

Aybars Temizlik firmamız %100 müşteri memnuniyeti ile hizmet vermekte.  %100 müşteri memnuniyeti ile hizmet verdiğimiz için firmamızı tercih eden müşterilerimiz her zaman mutlu olarak hizmet alır. Üstelik Aybars Temizlik şirketi yüzey ayrımı yapmadan her türlü yüzeyi temizleme kapasitesine sahibiz. Çünkü firmamızda ürün ya da malzeme zinciri oldukça geniştir. Bu da yüzey ayrımı yapılmaksızın her yerin temizlenebilmesine olanak sağlar.

Aybars Temizlik buharlı temizlik için farklı ödeme koşullarına sahip olan bir firmadır. Farklı ödeme koşulları olduğu için firmadan hizmet alanlar bütçesini yormadan ödeme gerçekleştirilebiliyor. Bu da buharlı temizlik şirketlerine yönelen bireyler için önemli bir avantaj olarak kabul ediliyor. İstanbul temizlik şirketi aramasını yapan bireyler markaya anında ulaşabiliyor.

Buharlı Temizlik Makinesiyle Nereler Temizlenir?

Buharlı temizlik makinesi son dönemin en çok tercih edilen teknolojik cihazlarından birisidir. Pek çok farklı alanda kullanılabilen bu makineler özellikle hanımların en önemli ihtiyaçları arasındadır. Gerek iş yeri temizliği için kullanılan gerekse evde kullanılabilen bu makinelerle birçok farklı yüzey sorunsuz bir şekilde tamamlanıyor.

En inatçı kirler buharlı temizlik makinesi ile ortadan kaldırılıyor. Fabrika temizliği için de sıklıkla kullanılan bu makineler plazanın yüzeyinde yer alan mikropların %99.9’unu ortadan kaldırabiliyor.

Buharlı temizlik makineleri ana okulu ve kreşlerde de kullanılabiliyor. Anaokulu ve kreş temizliği için tercih edilen buharlı temizlik makineleri sayesinde okullar maliyeti düşürüp daha detaylı temizliğe ulaşabiliyor.

Buharlı temizlik makineleri ortalama 1 litre su tankına sahiptir.1 litrelik su tankına sahip olan bu makineler yurt temizlemek için de idealdir. Yurt temizliği için pratik, işlevsel ve kaliteli bir yardımcı isteyenler buharlı temizlik makinelerinden yardım alabiliyor.

Buharlı temizlik makineleri 2 ve 3 bar buhar basıncına sahiptir. 3 bar buhar basıncına sahip olan bu ürünler sayesinde en inatçı kirler dahi ortalama 30 saniye içerisinde bulunduğu yüzeyden çıkartılabiliyor. Bundan dolayı otel temizliği alanında da buharlı temizlik makinelerinden yardım alınıyor.

Buharlı temizlik makineleri 2 buhar çıkışına sahiptir. 2 buhar çıkışına sahip olduğu için ürünü kullanan bireyler zahmetsiz temizlik şansına erişebiliyor. Bundan dolayı pek çok temizlik firması sert yüzeylerde buharlı temizlik makinelerini kullanıyor.

Buharlı temizlik makineleri hastane temizliği için de kullanılır. Bu sayede hastaneler her daim temiz kalır.

Buharlı Temizlik Uygulaması Nasıl Yapılır?

Buharlı temizlik uygulamasının uygulanma şekli uygulama yapılacak alana göre değişiklik gösteriyor. Farklı yüzeyler için farklı planlara ihtiyaç vardır. Buharlı temizliğe başlanmak için ilk olarak gerekli önlemler alınır. Gerekli önlemleri alırken priz gibi detaylara dikkat etmek gerekiyor. Gerekli önlemler alındıktan sonra buharlı makinenin bar değeri belirleniyor.

Buharın bar değeri belirlendikten sonra profesyonel ekip iş kıyafetlerini giyerek her yüzeye uygulamaya başlar. Uygulama aşamasında dip- köşe göz önünde bulundurularak bölge detaylı olarak temizlenir. Bu da yüzeyde hiçbir mikrobun kalmamasını sağlar.

Buharlı temizlik uygulaması gerçekleştirilirken nemi etrafa sıçratmamaya özen gösteriliyor. Nem etrafa sıçratılmadığı için evin herhangi bir yüzeyi buharlı temizlikten zarar görmez.

Buharlı Temizlik Hizmeti

Günümüzde oldukça tercih edilen buharlı temizlik hizmeti tüm temizlik hizmetlerimizle kullanılmakta. Villa temizliği, endüstriyel temizlik, zemin temizliği, fabrika temizliği, endüstriyel mutfak temizliği ve diğer tüm servislerimizde kullanmaktayız. Sizlerde buharlı temizlik hizmeti almak istiyorsanız bizlerle iletişime geçerek işlemler hakkında detaylı görüşme yapabilirsiniz.

DÜRÜST VE GÜVENİLİR HİZMETLER Mİ ARIYORSUNUZ?

Aybars Temizlik Şirketi

Hemen Randevu Alın

+90 216 706 10 66

Open chat
Selamlar. Temizlik hizmeti için bize ulaşın